Post by lalesgductpafi on Mar 15, 2022 10:36:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deutsch perfekt lernen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deutsch perfekt lernen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen erőforrás kódjai ▞▞▞
▞▞▞ Deutsch perfekt lernen 2022 version ▞▞▞
Deutsch perfekt lernen Læring uqzh
A problémám hónapok után is fennáll: előfizetésem van a hanganyagra, és nem tudom letölteni a tartalmat. Be vagyok jelentkezve. És úgy tűnik, hogy a régebben letöltött problémák eltűntek. Most az alkalmazás azt mondja, hogy vásároljak.
Sziasztok, nagyon függök a deutsch perfekt magazintól, van egy problémám, nem működik Android 11 rendszeren, miért kérem, könnyen támogatja az Android 11?
Deutsch perfekt lernen Educação qvfp
Hatékony
Ehrlich gesagt ist das program szuper menő
Deutsch perfekt lernen Edukacja sdp
Hidden Temple - VR Adventure Avanture xbt
Előfizetésem van a magazinra és a hanganyagra is, de egyiket sem tudom letölteni az alkalmazással. Ehelyett „vásárlási probléma” üzenetet kapok. Úgy tűnik, hogy néhány havonta van valami probléma a szolgáltatással, ami nagyon fárasztó, és valószínűleg eljön az ideje a jogi útnak.
Abszolút semmi sem működik megfelelően ebben az alkalmazásban, minden összeomlik az alkalmazás használata közben, ehelyett a webhely remekül működik, a többi alkalmazás wort des tages is olyan jól működik.
Sehr gut App
CSALÁDOTT VAGYOK AZ ALKALMAZÁSBAN! Semmi sem világos, hogyan kell kezelni. A csapat csak fizetést küld, nem tudom mikor rendeltem valamit. Csak fenyegetőznek, ha nem fizetek, ügyvéddel kell foglalkoznom. Szörnyű szolgáltatás!
Remek alkalmazás németül tanulni és a legtöbbet kihozni előfizetéséből
A tartalom jó, de az alkalmazás a valaha volt legrosszabb. Az audio tréner oldal egyáltalán nem segít. Nem tudom megnyitni a problémát a táblagépen. Az alkalmazás folyamatosan lefagy fehér képernyővel.
Megvettem az abo-t audio trénerhez. Az abo csak akkor működik tökéletesen, ha böngészőn keresztül bejelentkezik a laptopomon. Amikor bejelentkezek ezen az alkalmazáson keresztül az okostelefonomon, a rendszer nem ismeri fel az előfizetésemet. Az AI bejelentkezés után megnyitom az "alkalmazáson belüli előfizetések" lapot, azt írja ki, hogy nincs aktív előfizetés. Nem tudom hallgatni az audio oktatót az okostelefonomon. Ez tényleg szégyen.
nagyon jó. Tökéletes a nyelvtanuláshoz!
Átverés. Betrüger. Prevara. Ganz unten auf der "Rechnung" steht, dass das ein Angebot ist. d. h. es handelt sich hier nicht um eine Rechnung. Sollten Sie den genannten Betrag bezahlen, schließen Sie damit automatisch ein Abo ab. Das ist eine hemmungslose Verkaufsstrategie, mit dem man Leute abzockt. Ignoriere einfach meghalt Angebot.
Ich kann nicht das Audio hoeren. Ich moechte den CD ,,Ab in den Urlaub "probieren aber es funktioniert nicht. Bitte sagen Sie mir was ist das Problem. Ich habe android Handy.
Deutsch perfekt lernen Læring uqzh
Frissítés: Problémáim voltak az előfizetés bekapcsolásával az alkalmazásban. Most leiratkoztam egy folyóiratról (nem az alkalmazás miatt, hanem azért, mert már nem kell olvasnom a német nyelvű oktatóirodalmat).Most a folyóirat összes korábbi száma, amit vásároltam, szintén le van zárva! Ez az alkalmazás katasztrófa...
Három lehetőség van, amelyek jobbá teszik, mint egy hagyományos pdf-olvasó, de vannak olyan problémák, amelyek nem teszik lehetővé az alkalmazás teljes használatát. 1. Meghallgathatja a csatolt hangot, ez jó gyakorlatok készítéséhez azonban egyes pdf-olvasók ezt is megtehetik 3. Bármely cikket egyszerű szövegként láthat, és beállíthatja a megfelelő betűméretet. Ebben a módban azonban nem másolhat szavakat, így nem tudja könnyen használni a szótáralkalmazást, és ez használhatatlanná teszi a dolgot. A legtöbb piacon lévő PDF-olvasó képes a szövegrészek nagyítására is nézd meg, hogy kényelmesebb nekem az a közönséges pdf
Az alkalmazás NEM működik az új Samsung Galaxy Tab A7-emen. 5 csillagosra módosítom az értékelésemet, ha sikerül.
Egyszerűen nagyszerű!
Szuper
Es gibt sogar kein probe und sehr teuer.
Deutsch perfekt lernen Образование tqf
Egy hónappal az aktiválás után már nem aktiválták az előfizetést. A szervizcsapat adott egy beváltási kódot, amellyel egy hónapig használhatom az alkalmazás korlátozott funkcióit. De nem sikerül aktiválniuk az előfizetést. Egy korrekt értékelés az alkalmazásról 3 vagy 4 indítás lenne, a tartalom jó, de az alkalmazás árához képest többet vártam. És a szervizcsapat... Sajnálom srácok, de az informatikai csapatuk nem tudja megoldani az előfizetési problémákat (legalábbis azt nem, amivel én szembesültem). Szóval lemondtam az előfizetést.
Remek tippek középszintű diákoknak.
Szerintem ez egy jó módja annak, hogy hallgass és tanulj németül, de nehéz letölteni, ha nem vagyok WiFi-n. Az is jó, ha egyszerre olvassa el a cikket és hallgatja, vagy leírja a hallgatásból származó szavakat. Az alkalmazás használatával fejlesztettem a hallási készségeimet. Bárcsak letölthetném a teljes hanganyagot a mobiltelefonomra, akkor nem kell aggódnom, hogy nem lesz elérhető a WiFi.
Ez egy rendkívül barátságtalan alkalmazás, és gyakorlatilag lehetetlen navigálni a regisztráció után, a cég nem veszi fel Önnel a kapcsolatot, hogy megmondja, hogyan kell használni az alkalmazást vagy elérni a tartalmat. Nem tud bejelentkezni, nem ismeri fel a felhasználónevet, és egyéb problémák.
Szörnyű. Ne töltse le ezt az alkalmazást. Ez egy átverés!!! Levelet kapok tőlük, hogy 105,40 eurót kell fizetnem, különben bíróság elé állítanak. Felszámítanak engem is, és még az előfizetésben sem egyeztem meg. Csak az ingyenes próbaverziót próbáltam ki. Most olyasmiért kell fizetnem, amit nem is akartam és nem is vettem.
Az audiofájlok NEM tölthetők le Android 11-hez. A támogatás a böngésző alapú zip-fájlokhoz irányítja. Minden új telefon esetén kerülje az előfizetést erre az alkalmazásra.
Menő
csak előfizetést akartam szerezni a havi folyóiratra. ehelyett kaptam tőlük egy levelet, hogy 178 €-t kell fizetnem, különben a bíróságra visznek. sikerült elérni őket, és azt mondták, hogy fizethetek egy kis pénzt az előfizetésem lemondása miatt, amint megérkezett a számla, fizettem, és 2 héttel később kaptam egy 110 eurós számlát, hogy fizessek valamiért, amit még nem. akár a vásárlást is választja. Telefonon és e-mailben próbálom elérni őket, de nem sikerült. bár te komoly társaság voltál
nagyon egyszerű az alkalmazás használatával
A legeslegjobb a nèmet tanulásához Super super super
SOHA NE adja meg ennek a cégnek a hitelkártyaszámát! Elkezdtek felszámítani egy olyan előfizetést, amelyre 100%-ig biztos vagyok, hogy nem iratkoztam fel. Csak egyetlen PDF-t vásároltam a magazinjukból. Az ár egyértelmű volt, és nem volt szó az előfizetésről. Most ebben a hónapban újra megterheltek!